Beste bezoeker,
Deze site wordt niet meer geactualiseerd. Abonnees/leden RTAP kunnen tot 1 juli 2018 nog inloggen en de content van het Vakblad Tax Assurance raadplegen. Daarna is deze website niet meer bereikbaar.

Edities van het vakblad

Editie(s) tot nu toe verschenen:

Het Vakblad Tax Assurance beschouwt alle interdisciplinaire aspecten van de nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van onder meer tax risk management, business and tax environment, tax and business operations en monitoring en testing.

Het Vakblad besteedt veel aandacht aan horizontaal toezicht en vergelijkbare (internationale) concepten. Naast de vakinhoudelijke artikelen zijn de scherpe blogs en opiniërende artikelen een vast onderdeel van het vakblad. Verder besteedt het vakblad aandacht aan intrigerende interviews met opinieleiders op het gebied van de tax assurance. Ook de columns van de hand van professionals wie dit onderwerp aan het hart gaat zijn bijzonder lezenswaardig.

De redactieleden en auteurs hebben een dienstbetrekking in het bedrijfsleven (advieskantoren) en de overheid (Ministerie van Financiën, Belastingdienst en universiteiten).

Dit alles maakt het Vakblad Tax Assurance uniek in zijn soort. Het Vakblad is een absolute must have voor diegenen die zich bezighouden met tax assurance in al zijn facetten!

De redactie van het ‘Vakblad Tax Assurance’ bestaat uit top-professionals uit het vakgebied.

Hoofdredactie

Mr. E.M.E. van der Enden, PWC / Nyenrode
Mr. R.R. Kramer RA, Nyenrode

Redactie

Prof. dr. mr. E.C.J.M. van der Hel – van Dijk RA, Belastingdienst / Nyenrode
Mr. M.D. Keyzer, Belastingdienst
E. van Loon, ING
Prof. dr. L. Paape RA RO CIA, Nyenrode
J. Piepers RA Emita, Belastingdienst
Mr. dr. R. Russo, Tilburg University
Mr. J. Sloot, EY
W. Veldhuizen, KPMG
Drs. J.F.M. Zweekhorst FB, BLM Accountants & Adviseurs

Abonneren

Een abonnement op het Vakblad Tax Assurance kost  € 97,50 excl. btw per jaar. U kunt zich hier aanmelden. Het vakblad verschijnt 2x per jaar en bevat circa 64 pagina’s per aflevering.

Collectief abonnement

U kunt voor uw organisatie of kantoor een voordelig, collectief abonnement afsluiten vanaf 5 deelnemers. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte opvragen bij de uitgever.